Treball història

jueves, 6 de junio de 2013

FILOSOFÍA



Hola a tots, nosaltres som un grup de 1 de Batxillerat del G2 de l'àrea de Filosofía. Aquest grup está format per: Valentín Marchena, Daniel Fortea , David Brull, Nacho Brun, Tania Cabanillas i Guillermo Giner.
 L’objectiu que ens marquem per a aquest treball es donar a entendre a la gent, en especial als nostres companys, l’importancia de la filosofia per a els nostres ensenyaments escolars com per a la nostra vida diaria. També volem que es conciencieu i mostreu el vostre desacord amb la eliminación de la assignatura de Filosofia obligatoria per a 2 de Batchillerat.


 Aquest treball, ens ha ajudat a millorar la nostra comprensió de la postura, que defén Plató  referin-se al coneixement. Després de treballar en clase tot açò, hem millorat el nostre saber de la filosfia, ja que hem tingut que abordar questions  sobre les postures de Plató i les contraries a aquest. Ademés aquest treball ha sigut bastant complicat desde el nostre punt de vista  degut a que hem tingut que raonar totes les repostes, però tot i aixina jo el  recomane per a que tots el alumnes el fasen ja que aprens noves postures,etc..


Activitat 1 


Actvitat 2




Activitat 3 (JUSTIFICACIÓ)









2 comentarios:

  1. El treball escrit és de molt poca qualitat per estr lliurat tan tard. L'esquema no mostra la situació de la filosofia abans i desprès i el dossier de textos conté molts errors en la tipologia textual, la identificació de temes, tesi,etc. La planificació és correcta.

    ResponderEliminar
  2. No està feta l'autoavaluació ni hi ha cap document audiovisual de la vostra campanya. Posar el text en grec és graciós però ni tan sols puc avaluar el que heu dit.

    Una oportunitat desaprofitada.

    ResponderEliminar