Treball història

lunes, 4 de marzo de 2013

Treball filosofía- David Hume

Nosaltres som el grup format per Valentín Marchena ,María Villanueva ,Miriam Sierra i Irina Cózar del grup 2 de filosofia.
El treball consisteix en fer una entrevista a un filòsof  per fer preguntes sobre la postura que defensa i que aquest les responga. Hi havia tres opcions:
-Creació d'un Facebook
-Creació d'un Twitter
-Vídeo
-Altres
A més, es podien incloure opcions alternatives i voluntàries, a més de l'escollida , però s'ha de parlar amb la professora.

 Hem escollit com a elecció de treball la creació d'un perfil de Facebook  del filòsof David Hume,adoptant la seua doctrina i pensament filosófic per aprofundir el nostres coneixements sobre l'empirisme i la postura antagónica, el racionalisme.En aquest,  les persones agregades,que són fiosofs oposats, realitzaran preguntes que el filòsof contestarà i argumentarà a favor de la seua postura i criticant les pròpies posicions gnoseològiques d'aquests filòsofs oposats. La finalitat del treball és conèixer les linies mestres de la filosofia triada, en aquest cas la emperista de Hume, així com les idees principals i secundaries de la seua posició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario